Etelä-Pohjanmaan opistolla kirjoituskurssi romantiikannälkäisille

 


Päivi Artikainen ja Kirsi Haapamatti ovat yhdessä Ansa Tulivaara. Hänen näppäimistöstään on peräisin romaani Dekolteen kääntöpiiri (2018). Kirjailijat opastavat kirjoittajia romanttisen kirjoittamisen saloihin Etelä-Pohjanmaan opistolla 23. – 25. marraskuuta. Kurssi on ihana romantiikantäyteinen kirjoitusviikonloppu, joka kuitenkin sopii monenlaisille kirjoittajille.

– Keskitymme erityisesti ihmissuhteista ja tunteista kirjoittamiseen, mutta genren ei tarvitse olla romantiikka. Ihmissuhteet ovat keskiössä hyvin monentyyppisissä tarinoissa, vaikka dekkareissa tai elämäkerroissa, Päivi Artikainen sanoo.

Artikainen ja Haapamatti ovat kirjoittaneet paitsi yhdessä, myös molemmat tahoillaan, Artikainen nuortenromaanin, Haapamatti tietokirjoja. He ovat saaneet kirjoittamiseensa paljon tsemppiä erilaisilta kirjoittajakursseilta.

– Jokainen kirjoituskurssi on ollut valtavan hyödyllinen. Kirjoittaminen on kuitenkin hyvin yksinäistä puuhaa. Kirjoittajien yhteiset viikonloput ja muut kurssit tuovat hommaan yhteisöllisyyttä. Lisäksi on hyvä saada palautetta omista teksteistään, Kirsi Haapamatti sanoo.

Tunteita ja modernia romantiikkaa -kirjoituskurssi sopii kaikenlaisille proosan kirjoittajille.

– Kurssille voi tulla keskeneräisen romaanikäsikirjoituksen kanssa tai vaikka mukana ei olisi kuin tyhjä paperi. Ideana on päästä kirjoitusjumista, inspiroitua ja tietenkin kirjoittaa hieno intohimokohtaus, Päivi Artikainen heittää.

Ilmoittautuminen 12.11.2018 mennessä. LINKKI kurssin tietoihin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *