Kirjat

 

Ansa Tulivaara: Dekolteen kääntöpiiri

Osta kirja tästä

Kuinka kauas on paettava, että pääsee pakoon itseään?

– Voitko sä tosiaan kysyä, että mitä sitten? Sitä sitten, että siinä oli ilmielävänä sun silmies edessä nainen, jonka elämän sä yrität tuhota. Panemalla.

 Kristan olemukseen tuli eloa. Äskeinen jääkuningatar syttyi liekkeihin, ja Tea tiesi, että tämä Krista ei häviäisi ikinä taistelua.

– Mikä saarnaaja sä luulet olevasi? Joku maailman pelastaja. Avaa silmäs äläkä ole noin helvetin lapsellinen. Näin se maailma pyörii, halusitpa sä sitä tai et.

Ansa Tulivaara: Dekolteen kääntöpiiri. Kustantamo Toiset tarinat, 2018

 

Epäonnisia rakkaustarinoita, seksuaalisen identiteetin etsintää, väljähtäneitä avioliittoja ja parisuhdeväkivaltaa. Dekolteen kääntöpiiri -romaanin päähenkilöt ovat keskimääräistä viriilimpiä hahmoja, mutta kamppailevat silti aivan tavallisten arkisten haasteiden parissa. Niistä julmimmat liittyvät ihmissuhteisiin.

Dekolteen kääntöpiiri -romaani on rohkea uusi tulokas kotimaisen naistenviihdekirjallisuuden kentällä. Kustantaja Toiset tarinat Oy esittelee edustamansa kirjallisuudenlajin moderniksi romantiikaksi. Kyse ei ole chick litistä eikä romanttisesta kioskikirjallisuudesta. Tarinoiden keskiössä ovat ihmissuhteet, mutta kepeyden lisäksi taustalla on tummempia sävyjä.