Kirjat

Osta kaikkia kirjojamme tästä linkistä.

Kevät 2021:

Päivi Artikainen ja Kirsi Haapamatti: LUKUNÄLKÄ – Ihanan lukijan päiväkirja. Kuvittanut Kristiina Mäkimattila.


Lukunälkä – Ihanan lukijan päiväkirja on täyttökirja sinulle, joka rakastat lukemista ja kirjoista puhumista.

Lukukokemuksen muistiin merkitseminen innostavien kysymysten avulla vie lukemisesi uudelle tasolle: se auttaa jäsentämään lukemista, toimii kirjallisena muistilappuna ja synnyttää keskustelua. Parhaimmillaan Lukunälkä-kirjan täyttäminen on syvällistä itsetutkiskelua ja ennen kaikkea hauskaa!

Millaisia elämänohjeita olet saanut lukemastasi? Mikä kirja johdatti sinut harhaan? Kuka näyttelisi pääosaa, jos kirjasta tehtäisiin elokuva? Mikä on suosikkilukupaikkasi? Minkä kirjan pakkaat mukaan matkalle?

……………………………………………………………………………………………………………………..

Syksy 2019:

Mari Siliämaa: Kaikki sade alkaa ylhäältä 

Mari Siliämaa mediassa:
Kirja syntyy pienistäkin hetkistä – Pia Kaitasuon juttu Kalevassa 31.12.2019

Mari Siliämaa Kertojan ääni -podcastin vieraana 15.12.2019

 

Kaikki sade alkaa ylhäältä -romaani (Kustantamo Toiset tarinat, 2019) on tarina rakkauden etsimisestä. Se on myös tarina itsensä löytämisestä ja anteeksiannosta. Oululaiskirjailijan kieli on elävää, ja kirjan kerronta etenee vetävästi. Intohimosta ja suurista tunteista Siliämaa kirjoittaa omaleimaisella tavalla. Hän muokkaa käsitystämme rakkausromaanien ja chick litin tyylistä.

……………………………………………………………………………………………………………………..

Kevät 2018:

Ansa Tulivaara: Dekolteen kääntöpiiri

Epäonnisia rakkaustarinoita, seksuaalisen identiteetin etsintää, väljähtäneitä avioliittoja ja parisuhdeväkivaltaa. Dekolteen kääntöpiiri -romaanin päähenkilöt ovat keskimääräistä viriilimpiä hahmoja, mutta kamppailevat silti aivan tavallisten arkisten haasteiden parissa. Niistä julmimmat liittyvät ihmissuhteisiin.

Dekolteen kääntöpiiri -romaani on rohkea uusi tulokas kotimaisen naistenviihdekirjallisuuden kentällä. Kustantaja Toiset tarinat Oy esittelee edustamansa kirjallisuudenlajin moderniksi romantiikaksi. Kyse ei ole chick litistä eikä romanttisesta kioskikirjallisuudesta. Tarinoiden keskiössä ovat ihmissuhteet, mutta kepeyden lisäksi taustalla on tummempia sävyjä.